Tarjoukset

Varastosta laadukas keittiönallas todella edullisesti !

Ovh.312;-, nyt vain 195;-, sis.alv.24%. Noutohinta.

Tiedustelut gsm.040-5262913/Kaitsu

———————————————————————————————————–

Hei keittiöremppaaja

Tässä oiva tilaisuus saada keittiökalusteiden ovia edullisesti! Kuvan mukaisista ovista voit tehdä tarjouksen. Jos tarjous on sopiva hyväksyttäväksi, niin ovet ovat sinun. Ovet ovat heti noudettavissa.

 

Ovet ovat korkeakiiltoiset valkoiset ja paksuudeltaan 18 mm. (Ovia voit toki tilata lisääkin, jos tarvetta ilmenee. Halutessasi voit tilata myös saranat, rungot, vetimet, työtasot, altaan, hanan ja välitilaan taustalevytkin). Meiltä saat myös tilattua kodinkoneetkin edullisesti.

Tarjouksen ovista voit laittaa yhteydenoton kautta , soittaa tai laittaa sähköpostia.

Gsm.040-5262913, sähköposti: klatalo(at)hotmail.com

——————————————————————————————————————————————

 

 

LumoX poltin

Kotimainen LumoX pellettipoltin voidaan helposti asettaa lähes jokaiseen tulisijaan. Säätöominaisuutensa ansiosta ja se on heti käyttövalmis (varaavat takat, pönttöuunit, kiertoilmatakat, kevyttakat, kamiinat ja lämpökattilat ). Pääset siis nauttimaan puhtaasta lämmöstä nopeasti ja edullisesti!

Poltin on säädettävissä tulipesän koon mukaan. Leveyssuunnassa 200-315 mm ja syvyyssuunnassa 200-320 mm. Erittäin helppo asentaa ja käyttää ja säädöstä selviää jopa ilman työkaluja. Tuote on kotimainen, helppokäyttöinen, ruostumatonta terästä ja pitkäikäinen.

 

Ensimmäisessä kuvassa poltin on kokoonpainettuna.

 

 

 

 

Tarjoushinta=199:-,sis.alv.24% (ovh.250;-).

———————————————————————————————————————————-

 SULHO LIESITAKKA (ovh.2635;-)

Tämä liesitakka yhdistelmä on valmistettu serpentiinivuolukivestä. Serpentiinivuolukivi on tiivistä, hyvin kestävää ja helppo pitää puhtaana. Korkeus 1030 mm, leveys 760 mm, syvyys 450 mm, paino 650 kg, lämmitysteho n.2kW, lämmitysala n.40m2.  Sopii erinomaisesti esim. vanhan puulieden tilalle tai loma-asuntoon hoitamaan takan ja puulieden tehtäviä.

Kysy tarjoustasi!

Lisätiedot ja tilaukset: gsm.040-5262913

—————————————————————————————————————————–