Keittökalusteet

Edulliset keittiökalusteet Kokkolasta keskipohjanmaalle ja miksei vaikka muuallekin Suomeen. Toimitamme kalusteita kaikenkokoisiin kohteisiin aina mökeistä kerrostaloihin. Huomio huomio! Kalusteet ovat kotimaiset ja sisältävät alan laadukkaimmat runkomateriaalit, saranat ja kalustemekanismit. Ovimallistoon voit käydä tutustumassa liikkeessämme. Kalusteet saat nyt edullisemmin kuin koskaan. Kysy tarjousta, niin yllätyt positiivisesti!

Kalustesuunnitelmat teemme atk-avusteisesti yli 35-vuoden kokemuksella ja sitä varten erityisesti kehitetyllä kalustesuunnittelu ohjelmalla. Suunnitelmat näet tietokoneen näyttöpäätteeltä halutessasi kolmiulotteisina värikuvina. Se helpottaa hahmottamaan, miltä kalusteet näyttävät valmiina kyseisessä huonetilassa.

Kiintokalusteet kaikkiin kodin huonetiloihin. Keittiö-, wc-, eteis-ja kodinhoitohuoneen kalusteet, sekä myös huonekomerot. Kalusteiden täydentämiseksi on myös kauttamme saatavilla erilaiset altaat, hanat, kivitasot, massiivipuutasot, keraamiset tasot ja laadukkaat kodinkoneet.

Kodinhoitohuoneet

Meiltä saat kaiken kokoisiin kodinhoitohuoneisiin laadukkaat kalusteet tarkoin mitoitettuna kyseisen tilan mukaan. Siivouskomerot, pyykkikomerot, silityslauta kaapit, mankelikomerot yms. sekä kodinhoitohuoneeseen soveltuvat altaat. Kodinhoitohuonetta täydentämään saat meiltä myös Upon tai Gorenjen pesutornit edullisesti kodinkonepaketti tilauksen yhteydessä.

Keittön työtasot ja välitilalevyt

 Meillä on myös runsas värivalikoima korkeapainelaminaattisia työtasoja. Kiviset, kvartsikomposiitti ja marmoritasot keittiöihin ja muihin tiloihin ovat myös saatavana kohdekohtaisesti valmistettuina. Useita eri värivaihtoehtoja. Massiivipuiset työtasot saat valmiiksi öljyttyinä ja hiottuina 30 mm:n, sekä 40 mm:n paksuisina. Keittiön välitilalevyksi ja korkeaa kosteudenkestoa vaativiin tiloihin suosittelemme SPA-levyä tai Aluco sisustuslevyä. Kaikki nämä tuotteet saat meiltä kalustetilauksesi yhteydessä tai erikseenkin tilattuna.

Huonekomerot

Huonekomeroita on saatavilla useita eri leveyksiä ja myös erilaisilla sisustoilla varustettuina. Komerot ovat saatavilla valmiiksi tehtaalla kasattuina tai kasaamattomina. Komeroiden runkorakenne on suunniteltu siten, että ne ovat myös helposti kasattavissa omatoimisesti. Näin säästät komeroiden hinnassa ja myös rahdissa.

Eteisryhmät

Lähes kaikkiin eteistiloihin on saatavilla näyttävä eteisryhmä. Eteisryhmässä voi käyttää ovettomia komeroita, kalusteovellisia komeroita ja myös liukuovia/peililiukuovia. Ovivalikoima on todella laaja. Suunnittelemme asiakaskohtaisesti kohteeseen sopivan ryhmän ostajan toiveiden mukaisesti varusteltuna, myös erikoismitoitoilla.

WC-ja kylpyhuonekalusteet

Kaikki wc-ja kylpyhuonekalusteiden rungot ovat vakiona valkoisesta kotimaisesta kosteudenkestävästä melamiinilevystä. Peilikaapeissa ovat peilit molemmin puolin ovipintaa. Altaat saat myös kätevästi samassa tilauksessa. Wc-kalusteiden rungot ovat myös mahdollista saada kasaamattomina. Täydennyksenä monenlaiset altaat ja hanat.

Kalusteet toimitetaan tehtaalta  turvallisesti kuljetusvakuutettuna sovittuun toimitusosoitteeseen. Kalusteasennukset onnistuvat myös yhteistyökumppaneidemme toimesta.

Soita ja varaa itsellesi oma palveluaika (gsm.040-5262913). Jos mahdollista, niin ota asuntosi  pohjapiirustus mukaan.                                                                                                            

Keittiö moderni