Takkasydän

 

Tarmo – takkasydän

Pieneenkin avotakkaan mahtuva kestosuosikki. Valmistettu valurautaisista elementeistä, jotka kestävät vuosia lämpölaajenemisia. Valurautaisten arinoiden alla luukun taakse piilotettu tuhka-astia. Tulipesän yläosaan ohjataan takan takana esilämmitettyä yläpaloilmaa joka mahdollistaa jälkipolton. Tulipesän luukku on kaasutiivis. Vuonna 2016 uutuutena säädettävät seisontajalat helpottavat asennusta, sekä uudistettu pyöreä kahva.

 

Hinta 1890;-, sis.alv.24%.


Tarmo-takkasydän teräs 45 CM

 

Tarmo Teräs 45 cm

Avotakkaan asennettava uusi entistä pienempi malli. Parantaa avotakan lämmitystehoa jopa kymmenkertaiseksi, minimoi polttopuun kulutuksen ja estää lämpimän huoneilman pääsyn hormiin (oikein asennettuna). Runko terästä, tulipesä tulitiiliä. Arinoiden alla luukun taakse piilotettu tuhka-astia. Tulipesän yläosaan ohjataan takan takana esilämmitettyä yläpaloilmaa joka mahdollistaa jälkipolton. Tulipesän luukku on kaasutiivis. Säädettävät seisontajalat helpottavat asennusta. Hormiliitoksen yhde voidaan asentaa alakautta tulipesän sisältä.

Tekniset tiedot:

Mitat L x K x S: 450 x 447 x 380 mm (ilman seisontajalkoja)
Tehoalue: 3 – 9 kW
Paino: 65 kg
Passiivitalovalmis: Ei
Hormiliitos: 150 mm
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: esisäädetty, tulipesän taustassa
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 75 %
Savukaasujen keskilämpötila: ~385 °C
CO päästöt: 0,36 %
Hiukkaspäästöt: – mg/Nm³
Ulkoinen ilmanotto: ei
Tuhka-astia:  kyllä, ulosvedettävä

Hinta 1890;-,sis.alv.24%.

——————————————————————————————————————————

 

INSERTO 70 WIDE, uutuusmalli!

70 cm leveä kokolasiluukullinen puutakkasydän. Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka nostavat palotapahtuman lämpötilaa ja parantavat hyötysuhdetta. Hyvät kolmannen sukupolven ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa puun palamiseen. Yksi pesällinen palaa useita tunteja. Arinat ja tulipesän osat ovat vaihdettavissa. Tässä mallissa lämpö tulee huonetilaan luonnollisen konvektion avulla. Takkasydämen päältä voidaan tehdä huonejako, jos takkasydämestä halutaan rakentaa uusi takka. Luukun kätisyys vaihdettavissa. Ulkoinen paloilmanottomahdollisuus. L.XK.XS. 710x564x509 mm, paino 140kg, 7,5kW, hyötysuhde 80,7%.

Ovh.=2290;-,sis.alv.24%.

——————————————————————————————————————————————

INSERTO 80 CRYSTAL EVO 2.0 takkasydän

80 cm leveä kokolasiluukkuinen ”crystal” versio. Malli on uusittu 2018 vuodelle, vastaamaan yhä tiukentuvia päästövaatimuksia, josta Evo(luutio) 2.0 versio saa nimensä. Tulipesässä  keraamiset sivuseinäelementit, jotka nostavat palotapahtuman lämpötilaa ja parantavat hyötysuhdetta. Takkasydämessä on sisäänrakennetut huoneilmapuhaltimet, jotka siirtävät lämmön pakotetusti huoneeseen. Parannellut ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa tarkasti puun palamiseen. Yksi pesällinen palaa useita tunteja. Arinat ja tulipesän osat ovat valurautaa ja vaihdettavissa. Takkasydämen päältä voidaan tehdä huonejako, jos takkasydämen ympärille halutaan rakentaa uusi takka. Luukun kätisyys vaihdettavissa. Luukun takana arinoiden alla ulosvedettävä tuhka-astia. Mukana toimitetaan puhaltimien ohjausyksikkö, ja pinta-asennuskotelo. Sydämen mitat: Leveys 800 mm, korkeus 555 mm ja syvyys 500 mm. Teho 9,4kW, 269 m3. Paino 130 kg.

 

Ovh.=2590;-, sis.alv.24%.


Inserto 70 H49 Ventilato (4.0)

Uutta! 4.0 mallissa paranneltu polttotekniikka, ja keraamiset kylkiosat tulipesässä! Malli täyttää Saksan BlmSchV II ja Itävallan 15a B-VG vaatimukset.

70 cm leveä valurautainen puutakkasydän, jonka korkeus on 495 mm. Tuotteesta myös korkeampi versio Inserto 70 (555mm). Tuotteessa on sisäänrakennetut huoneilmapuhaltimet, jotka siirtävät lämmön pakotetusti huoneeseen. Lämmitetty huoneilma kerätään erillisen peltivaipan sisällä. Hyvät ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa puun palamiseen. Sydämessä automaattinen suoravetopelti, joka aukeaa aina kun tulipesän ovi avataan. Yksi pesällinen palaa useita tunteja. Takkasydän on kasattu elementeistä, joten se kestää hyvin lämmönvaihteluita ja kulutusta. Arinat ja tulipesän tausta ovat vaihdettavissa. Takkasydämen päällä on optiona huonejakoputket, jos takkasydämestä halutaan rakentaa kokonaan uusi takka huonejaolla. Takkasydämen mukana toimitetaan puhaltimien ohjauslaite, ja sille pinta-asennuskotelo. Luukun kätisyys on vaihdettavissa.

Ovh.1890;-, sis.alv.24%.


INSERTO 60 Ventilato (4.0) takkasydän

Uutta! 4.0 mallissa paranneltu polttotekniikka, ja keraamiset kylkiosat tulipesässä! Malli täyttää Saksan BlmSchV II ja Itävallan 15a B-VG vaatimukset.

600 mm leveä valurautainen puutakkasydän, jossa on sisäänrakennetut huoneilmapuhaltimet, jotka siirtävät lämmön pakotetusti huoneeseen. Lämmitetty huoneilma kerätään erillisen peltivaipan sisällä. Hyvät ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa puun palamiseen. Sydämessä automaattinen suoravetopelti, joka aukeaa aina kun tulipesän ovi avataan. Yksi pesällinen palaa useita tunteja. Takkasydän on kasattu elementeistä, joten se kestää hyvin lämmönvaihteluita ja kulutusta. Arinat ja tulipesän tausta ovat vaihdettavissa. Takkasydämen päällä on optiona huonejakoputket, jos takkasydämestä halutaan ohjata lämpöä myös tehostetusti muihin huonetiloihin. Takkasydämen mukana toimitetaan puhaltimien ohjauslaite, ja sille pinta-asennuskotelo. Luukun kätisyys on vaihdettavissa. Mitat: leveys 595 x korkeus 500 x syvyys 440 mm. 6,5 kW, hyötysuhde 80,8%. Polttopuun kulutus noin 2kg/h, Co-päästö 0,11%. Tiedustele myös muita leveyksiä.

Ovh.1790;-,sis.alv.24%.