Hormit

 

JT-teräshormi

 JT-Teräshormi on Suomalainen Avainlippu-tuote, taattua laatua jo yli 30 vuoden ajan. Hormit valmistetaan alusta loppuun Suomessa. jokainen asiakas saa täysin turvallisen tavan nauttia takan lämmöstä tai kiukaan löylyistä käyttämällä JT-hormia.

JT-hormissa on monipuoliset ja mukautuvat hormiratkaisut. Käytössä on 5 hormikokoa (sisäputken halkaisija: 125mm, 150mm, 175mm, 200mm, 250mm). Kaikki hormikoot ovat lämpöluokassa T600, eli hormia voi käyttää minkä tahansa tulisijan kanssa. Teräshormi on nopea asentaa ja sen lisäksi se on  myös edullinen.

JT-Teräshormin sisäputken ainevahvuus on 1mm ja materiaalina on ruostumaton teräs. Hormi on CE-merkitty ja testattu Suomen VTT:llä. Eristeenä on pontattu vuorivilla, jonka paksuus on 60mm. Pontattu eriste estää lämpösillan muodostumisen ulkokuoreen. Hormiin on saatavilla yli 20 eri värivaihtoehtoa, lisäksi on saatavilla myös RST ja Kromi.

Perustoimitukseen kuuluu aina välikatolle tuleva lisäeriste, höyrynsulku sekä aluskatteen alatuki. Lisäksi myös savupelti kuuluu aina perustoimitukseen. Savupelti on nykyisin myös pakollinen kaikissa tulisijoissa. Savupelti voi olla, joko tulisijassa tai sitten vastaavasti hormissa. Vesikaton pellityssarja on lisävaruste, joka valmistetaan räätälöidysti aina kohteen mukaan. Pellityssarja on saatavilla kaikilla yleisimmillä väreillä ja kaikille yleisimmille katemateriaaleille.

Puolieristetty hormi JT-hormi

Puolieristetty hormi on suunniteltu erityisesti pieniä kiertoilmatakkoja varten. Puolieristetyn hormin ulkohalkaisija on vain 235mm, ja suojaetäisyyspalavaan materiaaliin on 70mm. Puolieristetyssä hormissa pitää olla kasvatusosa sisätilassa, joka muuttaa hormin tavallisen JT/150 kokoiseksi. Hormin ulkohalkaisija on siro ja näyttää kauniilta pienen tulisijan päällä.

JT-hormeja on saatavilla myös kiuaskäyttöön. Näihin hormeihin saa tarvittaessa myös kätevän piippuvesisäiliön. Myös kiukaan palosuojaukseen on saatavilla palosuojaseinämät ja pohjatasot eduspelteineen.

Teräshormin tarjouksen tekoa varten ota yhteyttä puhelimitse (gsm. 040-5262913) tai lähetä / tuo mukanasi talon pystyleikkaus-ja pohjapiirustus, sekä anna yhteystietosi. Myös hormin toimitusosoite tarvitaan. Mikäli hormi lähtee tulisijan päältä ,niin tulisijan korkeus on ilmoitettava, myös takan valmistaja/tulisijamalli, sekä onko takassa itsessään savupelti vai lasketaanko se hormitarjoukseen sisältyväksi. Myös tieto vesikatemateriaalista/väristä tarvitaan.

Teräshormit meiltä kaikkiin tulkisijoihin meiltä jo useiden vuosien kokemuksella!

 —————————————————————————