Kivitasot

Uudet kivitasomallit liikkeessämme nähtävillä!

Nyt on helppo vaihtaa vanhat laminaatti-tai puutasot muunlaiseksi materiaaliksi. Otat vain tarkat mitat vanhoista tasoistasi ja toimitat ne meille. Laskemme niistä haluamallasi materiaalilla/värillä tarjouksen. Uusien tasojen toimitusaika vahvistetuista mittapiiroksista kestää vain noin 1-2 viikkoa. Liikkeessämme voit myös käydä katsomassa värimalleja valmiista näytepalatauluista. Meiltä saat halutessasi myös uusittua tiskialtaan sekä hanan. Helppoa eikö totta!

Graniittitasot keittiöihin, kylpyhuoneisiin, ikkunalautoihin, portaisiin jne…omakotitaloihin, hotelleihin, ravintoloihin, myymälöihin, sairaaloihin ja muihin vastaaviin kohteisiin. Tasot valmistetaan mittatilaustyönä tietokoneella ohjatuilla (CNC) leikkaus-ja hiomakoneilla. Tehokkaan tuotantoprosessin ansiosta tuotteiden toimitusaika on noin 1-2 viikkoa mittakuvista. 100%:sen luonnollinen, lähes naarmuuntumaton ja tahriintumaton, kuumuutta hyvin kestävää, tiheän rakenteen vuoksi erittäin hygieeninen, helppo puhdistaa. Erittäin pieni veden imeytyvyys  vain 0-0,2 %.

Marmori tasot ovat 100% luonnolista marmoria, toistumaton marmorikuvio ja kuuman kestävä. Marmoritasoa suositellaan käytettäväksi lähinnä kylpyhuoneissa. Keittiökäytössä se ei ole kovin käytännöllistä ominaisuuksiensa takia. Se on veitsellä naarmuuntuvaa ja hapot voivat jättää tahroja.

Kvartsikomposiittitasot.  Kvartsikomposiitista 93% on luonnon materiaaleja eli kvartsia ja graniittia, joihin on lisätty side-ja väriaineita. Kvartsikomposiitin ominaisuudet ovat käytännössä samat kuin graniitinkin ominaisuudet, mutta huokoisuus on vähäisempää ja rakenne ja väri ovat tasaisemmat. Veden imeytyvyys on vain 0,01%.

   Tasojen värimallit ovat esillä liikkeessämme, tervetuloa tutustumaan ja pyytämään tarjousta tasoistanne!