Kodinkoneet

Kotisi täydentämiseen, niin rakentajana kuin saneeraajanakin,  saat meiltä laadukkaita ja kestäviä kodinkoneita kotisi tarpeisiin. Koneet myös suurempiinkin rakennuskohteisiin.  Meiltä saat kodinkoneet ilman välikäsiä.Toimitukset koko Suomeen. Älä epäröi kysyä tarjousta!

header-logo-upo

kodinkoneet on tutkitusti Suomen myydyin, halutuin, tunnetuin ja luotetuin kodinkonemerkki vuodesta toiseen. Upo koneiden suosio perustuu kestävyyteen, turvallisuuteen, nykyaikaiseen muotoiluun ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Upo kodinkoneita on valmistettu ja suunniteltu jo yli 70 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löydät varmasti oikean ratkaisun.

Upon kodinkoneisiin voit tutustua kotisivuilla: www.upo.fi

Upon kodinkone esitettä pääset selaamaan: http://www.upo.fi/asiakaspalvelu/esitteet

 

 

Logoa klikkaamalla saat lisätietoa!

 

 

——————————————————————————————————————————————

 

 

Gorenje Group on johtava eurooppalainen kodinkoneiden valmistaja. Yli 60-vuoden ajan Gorenje on toimittanut koneita käyttäjille 70 maassa. Erinomainen laatu ja muotoilun täydellisyys ovat merkkejä modernin tekniikan tehokkuudesta, joka antaa merkille omaleimaisen muodon. Gorenjen maineesta kertovat useat kansainväliset palkinnot. Gorenje pyrkii tarjoamaan laajan valikoiman innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita ja palveluja, jotka helpottavat asiakkaidensa elämää eri elämänalueilla ja hintatasoilla.

Gorenjen kodinkoneisiin voit tutustua kotisivuilla : www.gorenje.fi

Gorenjen kodinkone esiteitä pääset katsomaan: http://www.gorenje.fi/tukipalvelut/kuvasto

 

 Klikkaa logoa, saat lisätietoa!

 

Gorenje+ logoNämä kalusteisiin asennettavien kodinkoneiden sarja tuo plussaa joka keittiöön. Gorenje+-valikoimassa yhdistyvät taitavampien ja vaativiempienkin kotikokkien arvostamat ominaisuudet. Tämä valikoima erottuu kilpailijoistaan alan viimeisimmän kehityksen mukaisen teknologian, parannetun toimivuuuden, tehon ja ylellisen muotoilunsa ansiosta.

Gorenje+ kodinkoneisiin voit tutustua kotisivuilla: www.gorenjeplus.fi

 

Asko logo

ASKO kodinkoneisiin voit tutustua: http://www.askofinland.fi/

Asko kodinkoneiden esitteet löydät tästä: https://www.askofinland.fi/huolto-ja-tukipalvelut/kuvasto