uutta

Takkatietoutta!

Myynnissämme olevien Warmauunien varaaviin takkoihin on uudistettu upeat upotetut tulipesän luukut. Myös Valkea-malliston takat on nyt saatavilla patentoidulla paloilmanohjauksella. Tervetuloa tutustumaan ja tilaamaan takka mahtavan talvikampanjan aikana. Talvikampanjan takat on oltava tilattuna viimeistään 31.3.2021 mennessä ja toimitettuna 30.4.2021 mennessä. Asennuksen voi sopia myöhemmäksikin ajankohdaksi.

Lisätiedot gsm.040-5262913/Kaitsu

 

Hei Vierailija

nyt löydät uudistetut, varaavat, elementeistä valmistetut Warmauunien puuliedet kotisivuiltamme:

www.kokkolantalomyynti.nettisivu.org/puuliedet/

Käyhän tutustumassa!

——————————————————————————————————————————————

INSERTO 70 WIDE, uutuusmalli!

Takkasydän josta löydät tarkemmat tiedot:

www.kokkolantalomyynti.nettisivu.org/takkasydan/

—————————————————————————————————————————————–

LUMI peili

Pistettäiskö peiliasiat kuntoon hienolla pyöreänmallisella LUMI peilillä. Hintaan 294;-,sis.alv.24%. Pidä kiirettä, kyseessä vain rajattu määrä.
 Peilin halkaisija on 750mm, korkeus seinästä 35mm. Peilin ulkoreunassa on 38mm leveä hiekkapuhallus ja takana tehokas lednauha 4000K värilämpötilalla. Peili kiinnitetään seinään mukana tulevan kannatinlistan avulla ja peili on mahdollista asentaa kiinteästi seinään erillisen lukitushelan avulla. IP44, 1600lm, 22W, sisältää Osram teknologiaa, valmistettu
Suomessa, takuu 3v.
——————————————————————————————————————————————

AULIKKI KAKLUUNI KRUUNULLA

Markkinoiden ainoa kotimainen pyöreä kaakeliuuni! CE-testattu ja A+ energiamerkitty varaava takka. Tuplakierto ja sytytyspelti vakiovarusteena. Ylä-ja päältäliitos hormiin. Vakioväreinä Blanco kiiltävä valkoinen ja kiiltävä luunvalkoinen. Kaakelit on valmistettu Suomessa Warma Uunit Oy:n omalla tehtaalla. Takka sisältää vakiona korkealuokkaisen Suomen parhaan Puupihi-palotekniikan, joka minimoi poltettavan polttopuumäärän tehosta ja varauskyvystä tinkimättä. Pienellä puumäärällä lämpiävä takka on myös erittäin ympäristöystävällinen, sillä tarkkaan ilmanjakoon perustuvan palotekniikan ansiosta päästöt ovat pieniä. Myös vähäinen puuntarve itsessään vähentää ympäristön kuormitusta.

Kysy lisätietoja tai tarjousta!

——————————————————————————————————————————————

Tässä on näppärä turvatuote kotiin, mökille ,asuntovaunuihin/autoihin ja veneeseen. Kaikkiin paikkoihin joissa on tulisija, kaasuliesi tai kaasulämmitin. Kidde 10SCO 2in1 yhdistetty häkä- ja palovaroitin. Optinen palovaroitin ja häkävaroitin yhtenä tuotteena. Tunnistaa savun ja hiilimonoksidin(häkä). Huomaa, jotta häkä on näkymätön, hajuton ja todella vaarallinen aine ihmiselle ja  myös kotieläimellekin. Voimakas hälytysääni – 85 dB. Testaus-/kuittauspainike ja vaiennuspainike. Paristo ja kiinnitystarvikkeet mukana. Takuu 10 vuotta. Näin hyvästä vehkeestä kehtaan pyytää vaivaset 39,90;- ja mahdollisen toimituskulun.

Soita tilauksesi gsm.040-5262913/ Kaitsu

 

 

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————————

LumoX monitoimiuuni

  

Monitoimiuunissa paistat pizzat, grillaat makkarat ja vihannekset sekä savustat kalat näppärästi!

Mitat: -korkeus 340 mm, pituus 420 mm ja leveys 360 mm

Polttoaine: -pääasiassa pelletti, mutta myös hiili ja klapit käyvät.

Lisätiedot ja tilaukset: puh.040-5262913 /Kaitsu

 


LumoX poltin

Kotimainen LumoX pellettipoltin voidaan helposti asettaa lähes jokaiseen tulisijaan. Säätöominaisuutensa ansiosta ja se on heti käyttövalmis (varaavat takat, pönttöuunit, kiertoilmatakat, kevyttakat, kamiinat ja lämpökattilat ). Pääset siis nauttimaan puhtaasta lämmöstä nopeasti ja edullisesti!

Poltin on säädettävissä tulipesän koon mukaan. Leveyssuunnassa 200-315 mm ja syvyyssuunnassa 200-320 mm. Erittäin helppo asentaa ja säädöstä selviää jopa ilman työkaluja. Tuote on kotimainen, helppokäyttöinen, ruostumatonta terästä ja pitkäikäinen.

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot: gsm.040-5262913 /Kaitsu

——————————————————————————————————————————————

Aito leivinuuni varustettuna liesitasolla

Huom. liesitaso lämpeää silloin kun leivinuunia lämmitetään.


——————————————————————————————————————————————

HEHKU takkaleivinuuni

Tuusulaan asennettu Hehku takkaleivinuuni

Serpentiinivuolukivestä valmistettu takkaleivinuuni HEHKU. Takan pohjanala 850×850 mm, Korkeus n.1700 mm ja paino n. 2060Kg. Lämmitysala noin 100m2. Nurkka-asennusmalli alaliitoksella. Serpentiinivuolukivi on tiivistä, kestävää ja helposti puhdistettavaa materiaalia.

Lisätiedot gsm.040-5262913/ Kaitsu

Pyydä tarjous!

——————————————————————————————————————————————