Hormit

 

JT-teräshormi

 JT-Teräshormi on Suomalainen Avainlippu-tuote, taattua laatua jo yli 30 vuoden ajan. Hormit valmistetaan alusta loppuun Suomessa. jokainen asiakas saa täysin turvallisen tavan nauttia takan lämmöstä tai kiukaan löylyistä käyttämällä JT-hormia.

JT-hormissa on monipuoliset ja mukautuvat hormiratkaisut. Käytössä on 5 hormikokoa (sisäputken halkaisija: 125mm, 150mm, 175mm, 200mm, 250mm). Kaikki hormikoot ovat lämpöluokassa T600, eli hormia voi käyttää minkä tahansa tulisijan kanssa. Teräshormi on nopea asentaa ja sen lisäksi se on  myös edullinen.

JT-Teräshormin sisäputken ainevahvuus on 1mm ja materiaalina on ruostumaton teräs. Hormi on CE-merkitty ja testattu Suomen VTT:llä. Eristeenä on pontattu vuorivilla, jonka paksuus on 60mm. Pontattu eriste estää lämpösillan muodostumisen ulkokuoreen. Hormiin on saatavilla yli 20 eri värivaihtoehtoa, lisäksi on saatavilla myös RST ja Kromi.

Perustoimitukseen kuuluu aina välikatolle tuleva lisäeriste, höyrynsulku sekä aluskatteen alatuki. Lisäksi myös savupelti kuuluu aina perustoimitukseen. Savupelti on nykyisin myös pakollinen kaikissa tulisijoissa. Savupelti voi olla, joko tulisijassa tai sitten vastaavasti hormissa. Vesikaton pellityssarja on lisävaruste, joka valmistetaan räätälöidysti aina kohteen mukaan. Pellityssarja on saatavilla kaikilla yleisimmillä väreillä ja kaikille yleisimmille katemateriaaleille.

Puolieristetty hormi JT-hormi

Puolieristetty hormi on suunniteltu erityisesti pieniä kiertoilmatakkoja varten. Puolieristetyn hormin ulkohalkaisija on vain 235mm, ja suojaetäisyyspalavaan materiaaliin on 70mm. Puolieristetyssä hormissa pitää olla kasvatusosa sisätilassa, joka muuttaa hormin tavallisen JT/150 kokoiseksi. Hormin ulkohalkaisija on siro ja näyttää kauniilta pienen tulisijan päällä.

JT-hormeja on saatavilla myös kiuaskäyttöön. Näihin hormeihin saa tarvittaessa myös kätevän piippuvesisäiliön. Myös kiukaan palosuojaukseen on saatavilla palosuojaseinämät ja pohjatasot eduspelteineen.

Teräshormin tarjouksen tekoa varten ota yhteyttä puhelimitse (gsm. 040-5262913) tai lähetä / tuo mukanasi talon pystyleikkaus-ja pohjapiirustus, sekä anna yhteystietosi. Myös hormin toimitusosoite tarvitaan. Mikäli hormi lähtee tulisijan päältä ,niin tulisijan korkeus on ilmoitettava, myös takan valmistaja/tulisijamalli, sekä onko takassa itsessään savupelti vai lasketaanko se hormitarjoukseen sisältyväksi. Myös tieto vesikatemateriaalista/väristä tarvitaan.

——————————————————————————————————————————————

 

 

web_web_rondoplus_tuote

Schiedel Savuhormistot Oy

 

Valmispiippu on tämän päivän moderni hormiratkaisu.

Se valmistetaan laadukkaista tehdasvalmisteisista osista.

Valmispiipusta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisiin tulisijoihin.

Valmispiippu Rondo Plus järjestelmälle myönnetään 30 vuoden toimivuustakuu.

Hormi on myös ISO 9001 laatusertifioitu tuote.

Hormitarjouksen tekoa varten ota yhteys puhelimitse (gsm. 040-5262913) tai lähetä talosi pystyleikkaus- ja pohjapiirustus sekä yhteystietosi.Myös hormin toimitusosoite. Mikäli hormi lähtee tulisijan päältä, niin tulisijan korkeus on ilmoitettava, sekä onko takassa itsessään savupelti vai lasketaanko se hormitarjoukseen sisältyväksi.

 

Schiedelin muihin hormiratkaisuihin voit myös tutustua klikkaamalla valmistajan logoa.

 —————————————————————————

TÄTÄ TUOTETTA EI OLE TOISTAISEKSI SAATAVISSA!

 Teräshormit kaikkiin tulisijoihin meiltä jo useiden vuosien kokemuksella.

Suomenlippu tuote

Kotimainen KM-metallihormi=Turvahormi sopii moderniin rakentamiseen ja sisustamiseen. Se on kestävä kolmikerroshormi, joka voidaan liittää tulisijaan päältä, sivulta tai takaa. Se voidaan asentaa myös rakennuksen ulkopuolelle.

Teräshormi on helppo ja vaivaton asentaa. Sisäputket ja ulkovaipan osat ovat asennusvalmiita.Laajan komponenttivalikoiman ansiosta teräshormin asennus vaativiinkin kohteisiin on mahdollista. Ajaton, viimeistelty pyöreä muoto ja laaja värivalikoima antavat mahdollisuuden näyttävien kokonaisuuksien ideointi.

 KM-hormi on turvallinen käytössä ja se kestää suuretkin lämpötilan vaihtelut. Se on testattu EN1856-1 mukaisesti, joten se täyttää kansainväliset palo-ja käyttöturvallisuusvaatimukset. KM-hormin lämpötilaluokka on T600 ja se on CE-merkitty. Hormi on myös nokipalon kestävä. Asennusohjeen mukaisesti asennettu KM-hormi on CE-hyväksytty ja sille myönnetään 10-vuoden takuu. Normaali takkakäytössä sisäputkelle myönnetään jopa 15 vuoden tehdastakuu.

Takuu edellyttää asennusohjeen mukaista asennusta.

KM-hormin sisäputki tehdään kotimaisen valmistajan 1,5 mm paksuisesta ruostumattomasta teräsputkesta. Lain edellyttämä minimi on 0,6mm. KM-hormin vahvempi sisäputki lisää paloturvallisuutta jo pelkän vahvuutensa takia, mutta tekee siitä samalla pitkäikäisemmän.

Teräshormin ulkohalkaisija on 260 mm ja sisähalkaisija 150 mm.Suojaetäisyys palava-aineisiin rakennusosiin on 50 mm. Liitettävän tulisijan savukaasujen keskimääräinen käyttölämpötila saa olla max. 600-astetta.

Teräshormin tarjouksen tekoa varten ota yhteyttä puhelimitse (gsm. 040-5262913) tai lähetä / tuo mukanasi talon pystyleikkaus-ja pohjapiirustus, sekä anna yhteystietosi. Myös hormin toimitusosoite tarvitaan. Mikäli hormi lähtee tulisijan päältä ,niin tulisijan korkeus on ilmoitettava, myös takan valmistaja/malli, sekä onko takassa itsessään savupelti vai lasketaanko se hormitarjoukseen sisältyväksi. Myös tieto vesikatemateriaalista/väristä tarvitaan.