Varaavat takat

Polarstonen tulisijoissa käyttämä serpentiinivuolukivi on syntynyt yli 2 miljardia vuotta sitten.Maapallon geologiassa ainutlaatuinen serpentiinivuolukiviesiintymä sijaitsee itä-Suomessa Savonrannalla, jossa myös tulisijatehdas sijaitsee. Serpentiinivuolukivellä on erinomainen lämmönvaraus-ja lämmönjohto kyky, sekä muita vuolukiviä paremman kestävyytensä ansiosta se soveltuu erinomaisesti tulisijamateriaaliksi. Se on muita vuolukivilaatuja vähemmän huokoinen ja siksi helppohoitoinen ja vaivaton pitää puhtaana.Polarstone valmistaa takkahellat, puuliedet,  takat, takka-leivinuunit, leivinuunit sekä myös lattia-ja seinälaatat serpentiinivuolukivestä.

Tässä on myös mielenkiintoinen asennus video, jossa on mukana yksi kuuluisimmista keihäs-sankareistamme, kannattaa katsoa:

Kun haluat tulisija tarjouksen tai haluat tiedustella mahdollisista erikoiskampanjoista,   niin soita gsm.040-5262913 tai pistäydy liikkeessämme Torikadulla, Kokkolan Talomyynnissä.Takkatehtaan valtuuttama takka-asentaja käytössäsi! Asentaa takat, palomuurit, hormit ja tarvittaessa suorittaa myös takan perustuksen vaatimat vahvistustyöt kaikkiin myymiimme tulisijoihin.

Tässä joitakin malleja:

Valkia 1200

SORJAKKA EE 3100

Leivinuunin saa SORJAKKAAN myös kylkeen tai takapintaan.

LOISTE 950

LOISTE 1150

Loimu 1900

Pikku Hehku 950