Varaavat takat

WARMAUUNIEN takoilla on nyt mustan viikon kamppanjahinnoittelu  menossa! Kampanjahinnat voimassa 31.11.2021 asti. Kysy tarjoustasi meiltä!

Pistäppä tarjouspyyntöä mieleisestäsi mallista, niin lasketaan normaalia  selkeästi edullisempi tarjous!! Halutessasi laitan esitteen sähköpostilla valintaa helpottamaan. Tarvitsen sitä varten yhteystietosi. Ne voit joko antaa soittamalla minulle 040-5262913/Kaitsu tai laittamalla tiedot yhteydenottolomakkeen kautta.

——————————————————————————————————————————————

Varaavat takat, pönttöuunit, vesitakat, hybriditakat, takkaleivinuunit, puuhellat- ja kiertoilmatakat Pohjanmaalla myy Kokkolan Talomyynti Ky.

Lähetämme teille uusimman tulisijakuvaston sähköisesti. Tilaa ilmaiseksi kuvasto kätevästi yhteydenotto lomakkeella!

Warma Uunien varaavat takat kuuluvat kaikki energialuokkaan A+. Korkeinta energialuokkaa A++ ei voi saavuttaa puulämmitteisellä tulisijalla, sillä se vaatisi mm. automaattisen polttoaineen syötön ja älykkään elektronisen termostaatin ohjaaman lämmitystehonsäädön.

Warmauuni mallistosta löytyvät:- puuliedet, pienet-, keskisuuret- ja suuret varaavat takat, takka-leivinuuni yhdistelmät  ja kaksipuoleiset takat. Myös nopeasti lämmittävät kiertoilmatakat. Käytettävissäsi on useita erilaisia pintamateriaali-ja luukkuvaihtoehtoja. Valumenetelmänsä ansiosta tulisijan massa on erittäin tiivistä ja sen kestävyys on parhaimmillaan.Tulisijat valmistetaan tulenkestävästä erikoismassasta, jonka lämmönkestävyys on n.1700 astetta ja ominaisuuspaino on n. 3000kg/m3. Tulisijojen muotokaakelit valmistetaan omassa Uudenkaupungin tehtaassa. Warmauunien kotimaisuusaste on yli 95 prosenttia!

Hybriditakka

 Ensimmäisenä Suomessa kehitetty hybriditakka, jota voit lämmittää sekä pelletillä, että normaalilla takkapuulla. Helppo ja nopea vaihtaa takassa poltettavaa tuotetta. Pellettin poltto voidaan toteuttaa useassa malliston mallissa. Polttolaite on toteutukseltaan ja toiminnaltaan yksinkertainen, siinä ei ole liikkuvia osia, eikä se tarvitse sähköä toimiakseen. Huolto ja hoito eivät myöskään vaadi mitään erityistoimenpiteitä.

Varaava takka

Uusinta uutta PUUPIHI takka, jonka Warma uunit Oy lanseerasi markkinoille 1.11.2011. Puupihi tulisijassa käytetään entistäkin VÄHEMMÄN puita, se tuottaa VÄHEMMÄN päästöjä ja ENEMMÄN tehoa! Näihin takkoihin voit tutustua myös valmistajan kotisivuilla tai käymällä liikkeessämme.  Takkojen huippuominaisuudet perustuvat uuteen pesärakenteeseen ja kaksoispolttotekniikkaan. Takoissa on patentoitu ilmanohjaus. Warma uunit ovat Ce-testin läpikäyneitä ja saavuttaneet testeissä huippuhyvät tulokset. Puupihi tulisijojen CO-pitoisuus savukaasussa on vain 0,07-0,09% mallista riippuen ja hyötysuhdekin on keskimäärin 90%!

Oheisesta linkistä näet lyhyen esittelyfilmin Puupihintakan toiminnasta.

Kun haluat tulisija tarjouksen tai haluat tiedustella mahdollisista erikoiskampanjoista, niin soita gsm.040-5262913 tai pistäydy liikkeessämme Torikadulla, Kokkolan Talomyynnissä.

Tässä muutama malli,lisää löydät valmistajan sivuilta.

Klikkaa logoa niin näet malliston valmistajan sivuilta.

Polarstonen tulisijoissa käyttämä serpentiinivuolukivi on syntynyt yli 2 miljardia vuotta sitten.Maapallon geologiassa ainutlaatuinen serpentiinivuolukiviesiintymä sijaitsee itä-Suomessa Savonrannalla, jossa myös tulisijatehdas sijaitsee. Serpentiinivuolukivellä on erinomainen lämmönvaraus-ja lämmönjohto kyky, sekä muita vuolukiviä paremman kestävyytensä ansiosta se soveltuu erinomaisesti tulisijamateriaaliksi. Se on muita vuolukivilaatuja vähemmän huokoinen ja siksi helppohoitoinen ja vaivaton pitää puhtaana.Polarstone valmistaa takkahellat, puuliedet,  takat, takka-leivinuunit, leivinuunit sekä myös lattia-ja seinälaatat serpentiinivuolukivestä.

Tässä on myös mielenkiintoinen asennus video, jossa on mukana yksi kuuluisimmista keihäs-sankareistamme, kannattaa katsoa:

Kun haluat tulisija tarjouksen tai haluat tiedustella mahdollisista erikoiskampanjoista,   niin soita gsm.040-5262913 tai pistäydy liikkeessämme Torikadulla, Kokkolan Talomyynnissä.Takkatehtaan valtuuttama takka-asentaja käytössäsi! Asentaa takat, palomuurit, hormit ja tarvittaessa suorittaa myös takan perustuksen vaatimat vahvistustyöt kaikkiin myymiimme tulisijoihin.

Tässä joitakin malleja:

Valkia 1200

SORJAKKA EE 3100

Leivinuunin saa SORJAKKAAN myös kylkeen tai takapintaan.

LOISTE 950

LOISTE 1150

Loimu 1900

Pikku Hehku 950