saunan lauteet

Saunanlauteet ja niihin liittyvät tuotteet Kokkolasta!

Logoa klikkaamalla pääset kurkistamaan myös Saunatalon sivuille:

saunatalon logo

Saunan elementtilauteet ja kalusteet valmistetaan puusepäntyönä Saunatalo Oy:n tehtaalla Nastolan Villähteellä. Lauteet soveltuvat perinteisiin saunoihin, mökkisaunoihin, edustus-saunoihin ja myös trenditietoisille kuluttajille. Puurunkoisten lauteiden lisäksi on saatavilla myös erittäin kovaan käyttöön tarkoitettuja metallirunkoisia lauteita. Metallirunkoiset ovat tarkoitettu lähinnä uimahallien ja muihin yleisiin saunatiloihin käytettäviksi.Laudetuotteet sopivat niin uudisrakennus-,kuin peruskorjauskohteisiinkin. Laudepaketin mukana tulee todella selkeät vaihe vaiheelta etenevät kuvalliset asennusohjeet, mikäli asennus halutaan suorittaa omatoimisesti.

Jokaisella saunalla on oma sielu.Sen esilletuomisessa kaiken ydin on perinpohjainen suunnittelu yksilöllisyyttä unohtamatta.Ihanteellinen laudekorkeus, kiuasmitoitus, ilmastointi, sisustussuunnittelu sekä huolto-ja puhtaanapito-asioita, joiden oikeat ratkaisut johtavat paitsi elämyksellisiin löylyihin myös helppohoitoiseen, käytännölliseen ja kestävään kokonaisuuteen. Tätä silmälläpitäen kautamme on saatavilla myös muitakin saunaa täydentäviä tuotteita, kuten saunavalaisimet, kiukaat, paneelit, lasiseinät, ovet,  yms…

Lauteet valmistetaan kohteeseensa aina mittatilaustyönä.

Laudemalleja on useita eri vaihtoehtoja. On lankkulaudetta, muotolaudetta, penkkilaudetta yms. .

Laudemateriaalina käytetään valikoitua A-laatuista puuta.Laudelautojen paksuus on aina 28 mm, lankkulauteet jopa 40 mm:stä.

Laudemateriaaleina on käytettävissä seuraavia puulajeja:

-kuusi, haapa, lämpöhaapa,  tervaleppä.

Lauteet toimitetaan asennusvalmiina elementteinä.Laudetasot ovat irrotettavia, jolloin ne voidaan nostaa kätevästi kuivumaan saunomisen jälkeen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään saunastasi nautinnollisten löylyjen ja ”sinisten ajatusten” sydän!

     Oivalauteet5_jattilaistuija_view

    Uljaslaude_y1_viewOivalauteet1_view

Hei,  nyt on myös mahdollista saada laudepakettiin asennus! Tiedustele lisää.