Pönttö/pyöreät uunit

WARMAUUNIEN takkamallistolla on nyt mustan viikon kamppanjahinnoittelu  menossa! Kampanjahinnat voimassa 31.11.2021 asti. Kysy tarjoustasi!

Uutuustuote!

AULIKKI KAKLUUNI KRUUNULLA

Markkinoiden ainoa kotimainen pyöreä kaakeliuuni! CE-testattu ja A+ energiamerkitty varaava takka. Tuplakierto ja sytytyspelti vakiovarusteena. Ylä-ja päältäliitos hormiin. Vakioväreinä Blanco kiiltävä valkoinen ja kiiltävä luunvalkoinen. Kaakelit on valmistettu Suomessa Warma Uunit Oy:n omalla tehtaalla. Takka sisältää vakiona korkealuokkaisen Suomen parhaan Puupihi-palotekniikan, joka minimoi poltettavan polttopuumäärän tehosta ja varauskyvystä tinkimättä. Pienellä puumäärällä lämpiävä takka on myös erittäin ympäristöystävällinen, sillä tarkkaan ilmanjakoon perustuvan palotekniikan ansiosta päästöt ovat pieniä. Myös vähäinen puuntarve itsessään vähentää ympäristön kuormitusta.

Lisätiedot ja tilaukset gsm.040-5262913/ Kaitsu.

—————————————————————————————————————————————–

MUURARIN PÖNTTÖUUNI

Toimitukset koko Suomen alueelle.

Paino n.1350 kg, korkeus n.2000 mm, lämmitysala 50-80 m2, hormikoko min. halk. 150 mm tai puolenkiven hormi. Vakiovarusteena alaliitos.

Lisävarusteena on saatavilla:

-ylä-/päältäliitos ja lisäkorotukset 100 mm kerroksin.

-muotoiltu eduspelti sinkitty, rosteri tai messinkivärillä (kuvassa messinki)

Pönttöuuni Pönttöuunin pohja  Pönttöuunin värit

Tulipesän luukun värivaihtoehdot: mattakromi, messinki ja musta.

Pönttöuunin runkomateriaali on korkealuokkaista energiamassa W1400+ huippuominaisuuksin. Valumassa, joista sisäosat ovat valmistettuja ovat kotimaista  luonnontuotetta. Tutkimusten mukaan runkomateriaali sietää toistuvasti erittäin korkeita lämpötiloja (sulamispiste n.+1700 astetta) ja sen ominaispaino on n.3000 kg/m3. Tyhjään ei lämpöä pysty varaamaan. Kun vertaat eri valmistajien pönttöuunien painoja samankokosilla tuotteilla, niin huomaat, että Warma Uunien pönttöuunissa on painoa eli varaavaa massaa yleensä selkeästi enemmän. Suurempaan massamäärään saadaan ladattua luonnollisestikin enemmän lämpöä!  Tuote on kohteen mukaan räätälöitävä, paikallaan muurattava tarviketoimitus, eikä sillä näinollen ole CE-merkintää. Ostajan on tarvittaessa oltava yhteydessä etukäteen asennuspaikkakunnan rakennnusvalvontaan. Valmistava tehdas on itse suorittanut suoritustasomittauksen 19.10.2016.

Muurarin pönttöuunipaketti sisältää kaikki tarvittavat osat pönttöuunin paikalla muuraamiseksi,myös laastit. Asennusohjeet tulevat uunitoimituksen mukana.

Halutessasi myös asennus on saatavilla. Mikäli kohteessasi ei ole savuhormia, niin kauttamme on saatavilla tuotteeseen yhteensopivat  metalliset-ja kiviset elementtihormit.

Perinteitä kunnioittaen valmistajana Suomalainen Warma Uunit Oy.

——————————————————————————————————————————————

AULIKKI PÖNTTÖUUNI

Tämä pönttöuuni on CE-merkitty tuote. Huomaa todella pieni polttopuun kulutus ja huippuluokan ominaisuudet! Korkea hyötysuhde ja todella pienet päästöt.

 

 

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————————

AULIKKI CLASSIC varaava pyöreä takka antiikkilaastipinnalla

 

 

 

 

 

 

 


Aulikki Classic peltipinnalla, UUTUUS !

Aulikki Classic  peltipinnalla on vähäeleinen pyöreä kaunotar, joka kätkee sisäänsä Suomen parhaan palotekniikan. Puupihi-palotekniikka minimoi nimensä mukaisesti kodin lämmitykseen vaadittavan polttopuumäärän tehosta ja varauskyvystä tinkimättä. Pienellä puumäärällä lämpiävä takka on myös erittäin ympäristöystävällinen, sillä tarkkaan ilmanjakoon perustuvan palotekniikan ansiosta päästöt ovat pieniä. Myös vähäinen puuntarve itsessään vähentää ympäristön kuormitusta.

Aulikkiin saa korotuskerrosten avulla lisättyä varauskykykyä isommankin tilan tarpeisiin. Lisävarusteena saatavalla korvausilmajärjestelmällä tulisijan toimintakyky paranee haastavassakin ympäristössä (esim. tiiviit koneellisella ilmanvaihdolla alipaineiseksi säädetyt tilat). Aulikkiin sopii myös patentoitu Warma-Uunien pellettipoltin, jonka avulla voit lämmittää takkaasi tarvittaessa erittäin tehokkaasti myös pelletillä.

Lisätiedot: gsm.040-5262913/Kaitsu

————————————————————————————————————————————–

 

Hivelevän kaunis kaakelipintainen AULIKKI

Patentoidulla paloilmanohjauksella ja kaasutiivillä suuluukulla. Pieni polttopuun kulutus, korkea hyötysuhde ja puhtaat savukaasut ovat lyömättömät edut tällä tuotteella. Myös valkoisella kaakelilla.

Antaa lempeää lämpöä kotiisi!

 

 

——————————————————————————————————————————————

Mikäli kohteessasi ei ole savuhormia, niin kauttamme on saatavilla tuotteeseen yhteensopivat  metalliset-ja kiviset elementtihormit.

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot gsm.040-5262913/Kaitsu