Leivinuunit

 

———————————————————————————————————————————-

WARMAUUNIEN takoilla on nyt mustan viikon kamppanjahinnoittelu  menossa! Kampanjahinnat voimassa 31.11.2021 asti. Kysy tarjoustasi meiltä!

Mahtavan varauskyvyn ansiosta leivinuuni pysyy lämpimänä pitkään. Uuni on varustettu holvilämpömittarilla sekä erillisellä sulkupellillä uunin laessa. Tällä uunilla todellakin valmistat mahtavat leipomukset ja ruuat. Lasiaukollisesta leivinuunin luukusta voit nauttia aidon tulen tunnelmasta. Osaan malleja on saatavilla tuplakierto varustus! Leivinuuneja ei CE-merkintäkoske (kysy tarvittaessa lisätietoa) Kurkkaa myös sivulle ”UUTTA”.

alaliitosmalli

 

Alaliitos malli

 

ylä-/päältäliitosmalli

 

 

 

 

 

  

 

——————————————————————————————————————————————

PIIRAS 2600 Leivinuuni

Leivinuuni Piiras 2600 on kuuden leivän leivinuuni, jonka tulipesän syvyys on noin 730 mm. Tulipesän leveys edestä on 460 mm ja takaa 620 mm. Leivinuunin teho on 6kW ja lämmitysala noin 100 neliötä, eli se soveltuu mainiosti myös omakotitalon tai suuremman kesäasunnon lämmittäjäksi. Piiras 2600 pohjan mitat ovat 950 x 950 mm, korkeutta leivinuunilla on 1530mm. Leivinuuni on valmistettu ainutlaatuisesta serpentiinivuolukivestä, joka on vähemmän huokoisempaa kuin muut vuolukivilaadut ja on siksi helppohoitoisempi sekä vaivaton pitää puhtaana!

Pyydä tarjousta!