Tarjoukset

LUMI peili

Pistettäiskö peiliasiat kuntoon hienolla pyöreänmallisella LUMI peilillä. Hintaan 294;-, sis.alv.24%. Pidä kiirettä, kyseessä vain rajattu määrä.
 Peilin halkaisija on 750mm, korkeus seinästä 35mm. Peilin ulkoreunassa on 38mm leveä hiekkapuhallus ja takana tehokas lednauha 4000K värilämpötilalla. Peili kiinnitetään seinään mukana tulevan kannatinlistan avulla ja peili on mahdollista asentaa kiinteästi seinään erillisen lukitushelan avulla. IP44, 1600lm, 22W, sisältää Osram teknologiaa, valmistettu
Suomessa, takuu 3v.

——————————————————————————————————————————————

Tässä on näppärä turvatuote kotiin, mökille ,asuntovaunuihin/autoihin ja veneeseen. Kaikkiin paikkoihin joissa on tulisija, kaasuliesi tai kaasulämmitin. Kidde 10SCO 2in1 yhdistetty häkä- ja palovaroitin. Optinen palovaroitin ja häkävaroitin yhtenä tuotteena. Tunnistaa savun ja hiilimonoksidin(häkä). Huomaa, jotta häkä on näkymätön, hajuton ja todella vaarallinen aine ihmiselle ja  myös kotieläimellekin. Voimakas hälytysääni – 85 dB. Testaus-/kuittauspainike ja vaiennuspainike. Paristo ja kiinnitystarvikkeet mukana. Takuu 10 vuotta.

Näin hyvästä vehkeestä kehtaan pyytää vaivaset 38,90;- ja mahdollisen toimituskulun.

Soita tilauksesi gsm.040-5262913/ Kaitsu

 

 

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————————

SANTERI 75 ja SANTERI 75 KAARNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nämä mallit ovat saavuttaneet suuren suosion niin hinnallisesti kuin laadullisestikin. Nämä takat sisältävät patentoidun paloilmanohjauksen vakiona. Takkojen korkealuokkaisen palotekniikan vuoksi on polttopuun kulutus  pieni ja hyötysuhde on korkea sekä päästöjen määrä todellakin pientä. Näin säästät lompakkoasi ja ympäristöäsi huomattavan paljon.

Takat ovat varaavia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

Takan vakiomitat: korkeus n.1700 mm, leveys n.750 mm ja syvyys n.540 mm. Takan korkeutta voi lisähinnalla tarvittaessa korottaa 100 mm kerroksin.

Takka voidaan liittää savuhormiin ylä-tai päältäliitoksella. Vakiona on myös tuplakierto-ja sytytyspelti. Takkaa on saatavilla samaan hintaan myös nurkka-asennusmallina. Takassa on vakiona myös luukun huuhteluilma järjestelmä. Lisätilauksella takka voidaan liittää myös ulkoa tuotuun korvausilmaputkeen, sekä siihen on myös mahdollista saada pelletinpolttolaite, eli tällöin takka toimii hybridiperiaatteella. Eli takassa voi polttaa puuklapeja ja pellettiä valinnan mukaan.

Asennuksen suorittaa tehtaan valtuuttama takka-asentaja. Asennushinta määräytyy takan koon ja asennuspaikkakunnan mukaan. Asennushinnasta on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä.

Lisätiedot ja tilaukset gsm.040-5262913 / Kaitsu

——————————————————————————————————————————————

FIONA 75 Puupihi

 

FIONA 75 on varaava takka,  jossa etukulmat ovat terävät ja etupinnassa on medium-kaakelointi. Fiona-malli on varustettu patentoidulla Puupihi-palotekniikalla. Puupihipalotekniikka kuluttaa polttopuita todella vähän ja takassa on korkea hyötysuhde sekä puhtaat palokaasut. Siis erittäin lompakko- ja ympäristöystävällinen tuote!

Saatavilla myös kokonaan antiikkilaastipintaisena.

Takan mitat: Korkeus n.1700 mm, leveys 750 mm ja syvyys 540 mm. Takkaa on mahdollista korottaa 100 mm kerroksin tarpeen mukaan. Suoranseinän malli ja nurkkamalli samaan hintaan.

Mahtavassa kampanjassa, tiedustele hintasi!

Takan asennuksen suorittaa tehtaan valtuuttama takka-asentaja erillishinnalla.

Lisätiedot gsm.040-5262913 /Kaitsu

——————————————————————————————————————————————

 

KiVa 85  Varaava kiertoilmatakka

KiVa 85 on täysiverinen varaava takka, joka on varustettu laadukkaalla tanskalaisella Lotus-kiertoilmasydämellä. Kiertoilmasydän antaa lähes välittömästi sytyttämisen jälkeen miellyttävää lämpöä huonetilaan ja kuivattaa mahdollisesti kosteahkon sisäilman esimerkiksi vapaa-ajan asunnolla nopeasti viihtyisälle tasolle. Varaava runko tasaa kevytkuoriselle kiertoilmatakalle ominaista hallitsematonta lämmöntuottoa ja pitää huolen siitä, ettei huonetilan lämpö nouse tukalaksi. Kiertoilmasydämen palotekniikka mahdollistaa puhtaan palotapahtuman ja pienen polttopuuntarpeen.

KiVa-tulisija ottaa talteen lämmön pitkistä savukanavista varaavaan runkoon ja luovuttaa lämpöä tasaisesti noin vuorokauden ajan. KiVa-tulisija on siis perinteistä kevytkuorista kiertoilmatakkaa huomattavasti taloudellisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. KiVa-takan varaava runko valmistetaan Warma-Uunien tehtaalla Pyhämaassa.

Takan korkeus n.1800 mm, leveys 850 mm ja syvyys 540 mm. Paino n.850 kg. CE-merkitty. Tehoalue 3-7 kW. Takka on korotettavissa tarvittaessa lisätilauksesta 100 mm kerroksin.

Rajoitettu erä kamppanjahinnalla = 3890;- tarvikkeet, sis.alv.24%. (ovh.4390;-)

Lisätiedot gsm.040-5262913/ Kaitsu

——————————————————————————————————————————-

LumoX poltin

Kotimainen LumoX pellettipoltin voidaan helposti asettaa lähes jokaiseen tulisijaan. Säätöominaisuutensa ansiosta ja se on heti käyttövalmis (varaavat takat, pönttöuunit, kiertoilmatakat, kevyttakat, kamiinat ja lämpökattilat ). Pääset siis nauttimaan puhtaasta lämmöstä nopeasti ja edullisesti!

Poltin on säädettävissä tulipesän koon mukaan. Leveyssuunnassa 200-315 mm ja syvyyssuunnassa 200-320 mm. Erittäin helppo asentaa ja käyttää ja säädöstä selviää jopa ilman työkaluja. Tuote on kotimainen, helppokäyttöinen, ruostumatonta terästä ja pitkäikäinen.

 

Ensimmäisessä kuvassa poltin on kokoonpainettuna.

 

 

 

 

Tarjoushinta=199:-,sis.alv.24% (ovh.250;-).

——————————————————————————————————————————————

Varaava takka Valkea Kakluuni PP Air

 • Leveys: 810 mm, korkeus n.1800 mm ( korotettavissa lisätilauksena 100 mm kerroksin).
 • Väri: Valkoinen
 • Paino: n. 1200 kg
 • Lämmitysala: 40-80 m²
 • Hormikoko: min. ⌀ 150 mm, tai puolenkiven hormi, T400. Huom! Uusien hormien osalta asetusvaatimus T600. Hormin lämpötilaluokalle saattaa olla paikkakuntakohtaisia, rakennusvalvonnan asettamia erityisvaatimuksia
 • Pinta: Valkoinen kiiltävä loimupintainen 200×300 mm kaakeli.
 • Muotokaakelit: Helmi-kattokranssi ja Helmi-jalkakranssi.
 • CE-hyväksytty
 • CO-päästöt: 0,07 %
 • Savukaasun lämpötila: 123 °C
 • Suojaetäisyys sivuille ja taakse: 100 mm
 • Polttopuumäärä: Max 6 kg
 • Hyötysuhde: 88 %
 • Lämmönluovutusaika: n. 24 h

Vakiovarusteet:

 • Tuplakierto ja sytytyspelti
 • Puupihi-tulisija perinteisellä rakoarinalla
 • Teräksinen valkoiseksi maalattu 4-osainen alasarja
 • Suuluukku 1-ovinen teräsluukku, musta (kätisyys vaihdettavissa)

Tiedustele kampanjahintasi! (ovh.3335;-)

Valkea Kakluuni PP AIR-malli on varustettu Puupihi-palotekniikalla, joten siihen saa esimerkiksi liitettyä korvausilman ja siinä voi tarpeen vaatiessa polttaa myös pellettiä!

Lisätiedot gsm.040-5262913

—————————————————————————————————————————————–

 

ROSELLA PLUS FORNO (ovh.2590:- )

Keittolevyllä ja uunilla varustettu tuote. Paino 195 kg. leveys 559 mm, korkeus 1359 mm, syvyys 536 mm. päältäliitos hormiin halkaisija 130 mm. Teho 9,1 kW. Suojaetäisyys sivuille/taakse 200 mm. Lämmitysala 229m3.

Rajoitettu erä tarjoushintaan=2350;- +rahti 110:-, sis.alv.24%.

Iso takkakamiina ilmajäähdytetyillä kyljillä! Tulipesän yläpuolella iso ja tehokas paistouuni. Kantena valurautainen keittotaso, jossa voit lämmittää ruokia. Kookkaassa tulipesässä on helppo pitää tulta pitkään, täysi pesällinen isoja puita palaa useita tunteja.

Tulisijaan on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos kamiina yhdistetään päältäliitoksella takana olevaan tiilisavuhormiin. Meiltä saat myös elementtisavuhormin edullisesti asennusvalmiina pakettina kohteen mukaisesti huomioituna, Lisätiedot gsm.040-5262913/Kaitsu.

Tuote takuu 2-vuotta + lisätakuu 3-vuotta rekisteröitymällä!!! Varaosatakuu 10-vuotta.  Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi vielä Suomenkieliset ohjeet. 

 

”Nopeat syövät hitaat” eli toimi nopeasti!! lisätiedot gsm.040-5262913/Kaitsu

——————————————————————————————————————————————

ESTER 

Kamiinan kokoinen kiertoilmatakka, jossa paksut vuolukivikuoret pitävät takan lämpimänä vielä tulen sammuttuakin. Tulipesän seinämät on valmistettu keraamisista elementeistä. Rakoarinat  ovat valurautaa. Paloilman syöttö tulipesän takaseinältä yläpalotilaan mahdollistaa pitkän palotapahtuman mini puumäärällä. Paino 243 kg, teho 7,5kW, hyötysuhde 80%. Päältälähtö halk. 130mm. Hormiliitos takan päältä. Takan päälle voidaan asentaa elementtisavuhormi, tai jos takan takana on esim. vanha tiilihormi, niin liitos voidaan siihen tehdä käyttämällä kulmaputkea, jossa on nuohousluukku. Kulmaputki tarvikkeineen on saatavilla meiltä,  kuin myös tuotteeseen yhteensopiva  CE-merkitty elemettiteräshormikin.

 

Mahdollisesti alipaineisessa tilassa voidaan takaan liittää korvausilmaputki  suoraan takan takana olevaan korvausilmaliitokseen. Tällä voidaan varmistaa takan ongelmaton toimivuus haasteellisessa käyttöympäristössä.

Takuu 2-vuotta (rekisteröimällä tuote saat lisätakuuta +3-vuotta !).Rekisteröimällä tuote saat myös 10-vuoden varaosatakuun.  Rekisteröinti on maksuton. Takuu ei koske arinoita ja luukun lasia. Toimituksen mukana myös Suomenkielinen käyttöohje!

Tarjoushinta Ester takalle=1698;-,sis.alv.24% +rahti toimituspaikkakunnan mukaan .(ovh.1890;-) Tarjous voimassa tilauksille 30.10.2020 mennessä.

——————————————————————————————————————————————

Super Junior kamiina 

 

Laadukas uudistettu kamiina, jossa tulipesä, kansi ja luukku ovat kestävää valurautaa. Pinta polttomaalattua terästä. Kamiina on varustettu keittotasolla!  Paino 64 kg, teho 5kW, hyötysuhde 79,5%. Poltettavan puun määrä noin 1.5kg/hHormiliitos takan päältä, halk. 120 mm. Suojaetäisyys sivuille/ taakse syttyvään materiaaliin 500 mm ja eteen 1000 mm. Takan mitat lxkxs=360x771x419 mm. Lämmitysala 143 m3. Ensiöilma  arinoille ovessa, ja toisioilma luukun yläpuolella, joka mahdollistaa pitkän polton pienellä puumäärällä piippua nokeamatta.  Tuotteella on 2 vuoden valmistajan takuu, sekä 3 vuoden lisätakuu (ei koske arinoita tai lasia). Lisätakuun saa (veloituksetta) kun tuotteen rekisteröi oston jälkeen netissä.

Hinta vain=739;- + rahti.

Tähän on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos kamiina yhdistetään takana olevaan tiilisavuhormiin päältäliitoksella.

Lisätiedot: gsm.040-5262913

——————————————————————————————————————————————

 Peruskorjarin UPO  kodinkonepaketti 

liesituuletin E5023 lattialiesi 500 mm LV51TG1V, jää-pakastinkaappi NRF2601, astianpesukone 600 mm D62.

Tarjoushintaan=1315;-,sis.alv.24%, hinta sisältää rahdin+kuljetusvakuutuksen(sh.1695:-). Toimitukset koko Suomeen toimitusosoitteen pihaan.

Lasketaan tarjous myös muista konevaihtoehdoista ja kokonaisuuksista. Koneisiin voit tutustua www.upo.fi sivuilla.

Lisätiedot ja tilaukset gsm.040-5262913.


Uudisrakentajan Upo kodinkonepakettitarjous

Tilaukset marras-joulukuussa 2020.

Tämän paketin kaikki koneet yhteensä=2498;-, sis.alv.24%

Tämän paketin kaikki koneet yhteensä=2599;-, sis.alv.24%.                                                                                                                                                                                                  Kampanjahinnat ovat voimassa kun paketissa on vähintään uuni+taso ja kaksi muuta tuotetta, toimitus viimeistään 31.12.2020.                                                                                                                                                                                                                             Koneisiin voit tutustua www.upo.fi sivuilla.

Lisätiedot ja tilaukset gsm.040-5262913

———————————————————————————————————————————-

 SULHO LIESITAKKA (ovh.2539;-)

Tämä liesitakka yhdistelmä on valmistettu serpentiinivuolukivestä. Serpentiinivuolukivi on tiivistä, hyvin kestävää ja helppo pitää puhtaana. Korkeus 1030 mm, leveys 760 mm, syvyys 450 mm, paino 650 kg, lämmitysteho n.2kW, lämmitysala n.40m2.  Sopii erinomaisesti esim. vanhan puulieden tilalle tai loma-asuntoon hoitamaan takan ja puulieden tehtäviä.

HURJAAN TARJOUSHINTAAN VAIN=2285;-, sis,alv.24% (rajoitettu määrä). rahti ja asennus toimituspaikkakunnan mukaan.

Lisätiedot ja tilaukset: gsm.040-5262913


 

TT20 Bazic R

Tämä takka on räätälöity hintatietoiselle laatuostajalle. Skandinaavista designia.

Helppo käyttöinen ja korkealaatuinen sekä täyttää uusimmat ja tiukimmat Eurooppalaiset vaatimiukset. Puhtaasti palava –korkea hyötysuhde 83,4%. Teho 3-7 kW, paino 110 kg, k.956 x l.531 x s.419 mm. Suojaetäisyys syttyvään materiaaliin taakse 150 mm ja sivuille 350 mm. Voidaan liittää savuhormiin taka-tai päältäliitoksella. Takan Energialuokka on A+.

Kiertoilmaominaisuus lämmittää huonetilan nopeasti.

Tarjous hinta= 1150;-sis.alv.24% +rahti. (ovh.1355;-).

Lisätiedot ja tilaukset: gsm.040-5262913/Kaitsu.

——————————————————————————————————————————————

SVT81, PUULIESI PAISTOUUNILLA

Tuotenumero: 640 (hormi oik.), Tuotenumero: 641 (hormi vas.), viereinen kuva

Tuotenumero: 650 (hormi oik. ruskea) Tuotenumero: 651 (hormi vas. ruskea)

Mitat (mm) Kork. Lev. Syv.
Ulkomitat 850 810 600
Keittotaso 720 470
Uuni 290 395 465
Tulipesä 220/340* 200 390
*) Tulipesässä irroitettava väliarina.

Teho: 7 kw Paino: 140 kg Hormiaukon halkaisija: 120 mm Korkeus lattiasta hormiaukon keskelle: 735 mm

TARJOUSHINTA 799:-(sis.alv.24%),+rahti. Hinnastohinta 1007:-(sis.alv.24%)+rahti. Tiedustele myös asennusta!

——————————————————————————————————————————–