Takkasydän

 

Tarmo – takkasydän

Pieneenkin avotakkaan mahtuva kestosuosikki. Valmistettu valurautaisista elementeistä, jotka kestävät vuosia lämpölaajenemisia. Valurautaisten arinoiden alla luukun taakse piilotettu tuhka-astia. Tulipesän yläosaan ohjataan takan takana esilämmitettyä yläpaloilmaa joka mahdollistaa jälkipolton. Tulipesän luukku on kaasutiivis. Vuonna 2016 uutuutena säädettävät seisontajalat helpottavat asennusta, sekä uudistettu pyöreä kahva.

 

Tarjoushinta 990;-, sis.alv.24%.

——————————————————————————————————————————————

Inserto 70 Crystal kulma

700 mm leveä kulmamallin puutakkasydän. Tämän ympärille on myös hyvä rakentaa kuoret , eli tehdä takasta oman mielen mukainen desing-takka. Kulman kätisyyden voi vaihtaa itse helposti, joten sama malli käy kumpaan kulmaan tahansa. Hyvät ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa puun palamiseen. Yksi pesällinen palaa useita tunteja. Tässä mallissa EI ole huoneilmapuhaltimia, vaan lämpö tulee takkasydämen sisältä luonnollisella konvektiolla. Mitat:- leveys 755x korkeus 554x syvyys 510 mm. Hyötysuhde 78%, Co-päästö 0,10%. Teho 9,2kW, 263 m3. Polttopuun kulutus 2,7 kg/h.

Ovh. 1990;-,sis.alv.24%

——————————————————————————————————————————————

INSERTO 60 takkasydän

600 mm leveä valurautainen puutakkasydän, jossa on sisäänrakennetut huoneilmapuhaltimet, jotka siirtävät lämmön pakotetusti huoneeseen. Lämmitetty huoneilma kerätään erillisen peltivaipan sisällä. Hyvät ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa puun palamiseen. Sydämessä automaattinen suoravetopelti, joka aukeaa aina kun tulipesän ovi avataan. Yksi pesällinen palaa useita tunteja. Takkasydän on kasattu elementeistä, joten se kestää hyvin lämmönvaihteluita ja kulutusta. Arinat ja tulipesän tausta ovat vaihdettavissa. Takkasydämen päällä on optiona huonejakoputket, jos takkasydämestä halutaan ohjata lämpöä myös tehostetusti muihin huonetiloihin. Takkasydämen mukana toimitetaan puhaltimien ohjauslaite, ja sille pinta-asennuskotelo. Luukun kätisyys on vaihdettavissa. Mitat: leveys 595 x korkeus 500 x syvyys 440 mm. 7kW, hyötysuhde 81,3%. Polttopuun kulutus noin 2kg/h, Co-päästö 0,11%. Näitä sydämiä löytyy myös 600-700-800 ja 1000 mm leveinä malleina, sekä 500 mm leveänä joka on 800 mm korkea.

Ovh.1390;-,sis.alv.24%.