Puuliedet

 

Varaavat puuliedet

Varaavat Kotimaiset puuhellat. Nämä puuhellat valmistetaan Uudessakaupungissa kotimaisista laadukkaista materiaaleista Warma Uunit Oy:n tehtaalla. Kauniit muotokaakelitkin valmistetaan käsityönä samassa paikassa. Puuliedet lämmittävät nopeasti ja varaavat lämpöä pitkään itseensä. Varaavaa runkomassaa liesissä on mallista riippuen  500-1000 kg, ja tehoalue 8-10kW.

Kaikki nämä puuliedet voidaan liittää korvausilmajärjestelmään. Ulkoa tuotavaan korvausilmaan yhdistäminen on erityisesti suositeltavaa uudisrakennuksissa, joissa käytetään koneellista ilmanvaihtoa.

Kaakelipintaisen puuhellan puhtaanapito on helppoa, vrt. esim. luonnonkivi tai tiilipintainen tuote. Pinnoituksessa käytettäviä kaakelivärivaihtoehtoja on myös  useita.

Liedet asentaa tehtaan valtuuttama alan ammattilainen.

Lisätiedot  liikkeestämme: puh.040-5262913/Kaitsu

——————————————————————————————————————————-

 

Lisätiedot liikkeestämme puh.040-5262913

——————————————————————————————————————————————

Lisätiedot  puh.040-5262913/Kaitsu


Lisätiedot puh.040-5262913/Kaitsu

——————————————————————————————————————————————

VICENZA EVO puuliesi

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Kalusteisiin integroitava puuhella. Tulipesä yläpuolella puolella ja tehokas paistouuni alhaalla. Tulipesässä triplalasi. Valurautainen keittotaso päällä, ja lisävarusteena saatavilla keraaminen keittotaso. Hormiliitännät päältä tai takaa, ja lisävarusteena muutossarja oikealle, vasemmalle. Turvaetäisyys sivuille 0 cm. Väri saatavilla ruostumattomana tai mustana. Automaattinen ensiöilmansäätö. Molempien luukkujen kätisyys vaihdettavissa. Mahdollisuus sähkökytkennälle, jolla saadaan uuniin valo.

Lieden leveys vain 598 mm, korkeus 850-910 mm ja syvyys 639 mm. Paino 110 kg, lämmitysala 200 m3, lämmitysteho 6kW. hormiliitoksen halkaisija 120 mm. Hyötysuhde 86%. (Vastaavan tyyppistä liettä löytyy myös 800 mm leveänä mallina).

Takuu 2-vuotta (rekisteröidylle liedelle +3-lisävuotta). Rekisteröinnin jälkeen myös varaosatakuu 10-vuotta.  Rekisteröinti on maksuton.(Takuu ei koske luukun laseja ja arinoita).

Ovh. 2490;-, sis.alv.24%, musta.                 Ovh.2390;-,sis.alv.24%, RST (kuvassa)

Kylkiliitäntäsarja +100;-. keraaminen keittotaso +320;-,sis.alv.24%.

Tiedustele tarjoustasi!

—————————————————————————————————————————————–

 

Family 4,5 puuliesi

UUTUUS, edullisen hintaluokan laadukas puuhella. Tulipesän luukussa tuplalasit. Kyljet terästä. Tulipesä ja keittotaso valurautaa. Säilytyslaatikko hellan alapuolella. Suoravetopelti mahdollistaa varman vedon vaikka piippu olisi kylmä tai kostea. Pehmeästi sulkeutuva uunin luukku. Kun suoravetopelti käännetään kierrolle, kiertävät savukaasut uunin ympäri. Saatavana myös mustana ja valkoisena samaan hintaan. Leveys 964 mm, korkeus 848 mm ja syvyys 641 mm. Paino 135 kg. Päältäliitos hormiin, halkaisija 130 mm. CO-päästö 0,09%. A+ energialuokka.

Takuu 2-vuotta (rekisteröidylle liedelle +3-lisätakuu vuotta). Rekisteröinnin jälkeen myös varaosatakuu 10-vuotta. Rekisteröinti on maksuton.(Takuu ei koske luukun laseja ja arinoita).

Hinta 1290;-,sis.alv.24%.

Tiedustele tarjoustasi!

——————————————————————————————————————————————

Rosetta puuliesi

Uskallamme väittää että Rosetta on Suomen laadukkain hella vaihtoehto hinta/laatusuhteeltaan. Se on kehitelty vastaamaan asiakkaiden toiveita. Suuri pesä lasiluukulla mahdollistaa näkymän tulelle. Suuri uuni ja puunsäilytyslaatikko mahdollistavat kaiken hyödyn niin kotona kuin mökilläkin.Tulipesässä huippuunsa hiottu polttotekniikka, jolla poltat isojakin puita mahdollisimman pitkään, jopa illasta aamuun asti yhdellä puunlisäyksellä! Uunin alla on haudutuslaatikko, jossa voit hauduttaa erilaisia laatikkoruokia. Lämpötilaa säädät kätevästi ilmansäätöventtiili. Paistopelti 1 kpl sisältyy toimitukseen.

Mitat (l x k x s): 869x843x572 mm Säädettävä ensiöilma: kyllä
Teho: 7,2 kW Säädettävä toisioilma: kyllä
Jälkipoltto: kyllä
Paino: 153 / 167 kg Hyötysuhde: 82 %
Tulipesän koko: 230x350x382 mm Polttoaineen kulutus: 2 kg/h
Luukun koko: 209×265 mm Savukaasut: 217 ~ ˚C
Lämmitysala: 206 m³ Co päästöt: 0,08 %
Hormiliitos: 130 mm, päältä tai takaa Hiukkaspäästöt: 10,6 mg/Nm³
Uunin koko: (l x k x s) 245x300x384 mm Turvaetäisyydet palavaan:
  sivuilla: 300 mm
Vakiovärit:
Pun, beige, vuolukivi takana: 400 mm
edessä: 1000 mm

Takuu on 2-vuotta (rekisteröimällä liesi saat +3 vuotta takuuta lisää). Rekisteröinnin jälkeen myös varaosatakuu on 10 vuotta. Rekisteröinti on maksuton (takuu ei koske luukun laseja ja arinoita).

Lisätilauksena on saatavilla:

-lieteen sopiva paistoritilä ja haudutusastia sekä uutuutena paistokivi.

-hormiliitosputki suora tai päältäliitoskulmaputki. Saatavilla on myös yhteensopiva elementtiteräshormikin mittatilaustyönä lieden päältälähtöön, jos hormia ei ole kohteessa.

Hinta=1690;-, sis.alv.24%. Punaisena. Mustana, valkoisena ja grafiitinharmaana hinta=1790;-, sis.alv.24%.

——————————————————————————————————————————————

CUCINOTTA PUULIESI

Grillausritilä

Tarvikelaatikko

   

Kookas liesi yhdistää takkapesän tunnelman ja liesitason tuoman ruoanlaittomahdollisuuden.  Antaa hienosti tilaan myös takkamaisen tunnelman suuren lasiaukollisen luukun ansiosta. Tulipesässä tuplalasi vähentää kuumotusta jaloille, lieden edessä seistessä. Kookas ja tehokas keittotaso! Luukku ja runko valurautaa. Keraamiset tulipesän seinämät varastoivat lämpöä ja polttavat puun puhtaasti. Vakiona tuotteessa olevilla nostoarinoilla voit nopeasti lämmittää keittotason, kuumentamatta itse hellaa. Mukana vakiona toimitetaan grillausritilä,  jonka voit asettaa tulipesään hiillosten päälle. Samaan settiin kuuluu myös tulipesän yläosaan asennettava suistopelti, joka estää savukaasujen tuprauttamista huoneistoon grillatessa. Alla ulosvedettävä säilytyslaatikko. Teho 9kW. Suojaetäisyys syttyvään materiaaliin taakse 150 mm ja sivuilla 150 mm.

Takuu 2-vuotta (rekisteröidylle liedelle +3-lisätakuu vuotta). Rekisteröinnin jälkeen myös varaosatakuu 10-vuotta. Rekisteröinti on maksuton.(Takuu ei koske luukun laseja ja arinoita).

Hinta 2090;-, sis.alv.24%.

Tiedustele tarjoustasi!

——————————————————————————————————————————————

Iso-Heili liesileivinuuni

Iso-Heili on tyylikäs ja vanhan ajan tunnelmaa henkivä liesileivinuuni, mikä sopii erityisen hyvin remonttikohteisiin, joissa on jo aiemmin ollut vastaavanlainen tulisija. Iso-Heili on ollut suosittu valinta esimerkiksi rintamamiestaloihin ja kesäasuntoihin. Vankka Iso-Heili on 900 mm korkea ja painaa noin 1300 kg. Sivujen mitat ovat 1050 x 650 mm ja leivinuunin tulipesän 420 x 500 mm. 4,5 kW lämmitystehollaan Iso-Heili lämmittää noin 80 neliötä. Liesileivinuuni Iso-Heili on kustannustehokas ja hyödyllinen tulisija, joka samaan aikaan valmistaa ruuan ja lämmittää huoneiston. Tuote on valmistettu ainutlaatuisesta serpentiinivuolukivestä, joista jokainen yksilö on ainutlaatuinen ulkonäöltään. Serpentiinivuolukivi on muita vuolukivilaatuja vähemmän huokoisempaa, ja siksi se on helppohoitoinen, ja helppo pitää puhtaana!

Hinta  3650;-, sis.alv.24%.

Tiedustele tarjoustasi!

—————————————————————————————————————————