Kevyttakat

 

Lotus takat-, takkasydämet-, kamiinat-ja varaavat kiertoilmatakat Pohjanmaalla myy Kokkolan Talomyynti Ky.

 Lotus mitaliLotustakuu

Lotus takat ovat korkealaatuisia Tanskassa ympäristömerkittyjä kevyt-tulisijoja. Lotus-tulisijat ovat tarkoittu täydentämään tulisijatarjontaa kevyemmästä päästä. Ne ovat nopeasti lämpöä antavia tuotteita, ja soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, joissa nopea ja tasainen lämmöntuotto on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista kauniin ulkoisen desingin lisäksi. Luukuissa on isot lasipinnat joiden lävitse näet kauniin, runsaan ja tunnelmallisen ”tulimeren”. Paloaika on myös pitkä erinomaisesta palotekniikasta johtuen. Painoltaan suurin osa kevyttakka malleista ja kamiinoista soveltuu lähes kaikkiin kohteisiin ilman erityistä perustusta tai sen lisävahvistamista. Isoimmat ja painavimmat mallit toki tarvitsevat perustuksen kantavuuden varmistamisen. Lotus-takkojen painot vaihtelevat noin 100 kg:sta ylöspäin ja painavin malli  on hieman yli 1000 kg.

Lotus-takkojen ja kamiinoiden käyttökohteet ovat omakotitalot, rivitaloasunnot, isot-ja pienet huvilat, saunatuvat ja piharakennukset. Ne voidaan liittää jo olemassa olevaan kivihormiin, joko taka- tai päältäliitoksella. Hormin puuttuessa meiltä on myös saatavissa yhteensopivat metalliset elementtihormit.

Lotus mallistoa pääset selailemaan seuraavasta linkistä: lotus

Takkasydämet  ovat asennettavissa jo olemassa olevaan takkaan (esim. avotakkaan jälkiasennuksena) tai niitä voidaan käyttää myös muurattaessa puolivaraavia  uusia kiertoilmatakkoja. Ne tarvitsevat vain palonkestävän materiaalin ympärilleen. Tällöin takan ulkonäön voi vapaasti suunnitella omien mieltymyksiensä mukaiseksi.

Tarvitessasi asennusta ota yhteyttä!

——————————————————————————————————————————————Tässä  on osa laadukkaista TermaTech takoista. Näitä saat meiltä tilaamalla toimitukset koko Suomeen. Toimitukset ilman välikäsiä suoraan tehtaalta. Nämä takat täyttävät tiukimmatkin eurooppalaiset vaatimukset ja ovat CE-merkittyjä.Tehokkaita-helppokäyttöisiä-edullisia-Skandinaavista designia!

 

Tarvittaessa laitamme sähköpostiisi tuote-esitteen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TermaTech takkoihin on saatavilla myös lattiasuojat, yhteensopiva elementtihormi ja erilaiset yhdysputket joilla takka voidaan liittää vanhaan savuhormiin.

——————————————————————————————————————————————

Edullinen, laadukas jalallinen kiertoilmatakka. Tulipesässä keraamiset tulenkestävät elementit. Takan pinta on valkoista kiiltävää keramiikkaa. Ravistettava valurautainen arina. Lasiluukun ilmanhuuhtelu. Säädettävät ensiö-ja toisioilma sekä jälkipoltto savukaasuille. Hyötysuhde jopa 78%. Oikein tehdyllä ilmansäädöllä saadaan puu palamaan useammankin tunnin! Voidaan liittää hormiin päältä-tai takaliitoksella. Suojaetäisyys taakse-ja sivuille 300 mm. Teho 8kW, paino 105 kg, korkeus 1086 mm.

Hinta mustana=1785;-,sis.alv.24%.

Hinta valkoisena=1785;-,sis.alv. 24%.


La Nordica ExtraFlameLämpöä kotiisi

1968 vuonna perustettu La Nordica ExtraFlame on Euroopan suurimpia tulisijavalmistajia. Kaiken kaikkiaan tehtaalta lähtee vuodessa jopa huikeat 90 000 tulisijaa!

Takoissa pääraaka-aineena käytetään aina pitkäikäistä valurautaa. Italialaisittain käsityöläisperinteitä ei ole unohdettu, vaan suurimmassa osassa takoissa kuorimateriaaliksi on valittu käsin valmistettu keramiikka. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit Saksassa. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa.

Tästä alaspäin näet muutamia LaNordica Extra Flame tulisijoja, joita meiltä on saatavilla. Lisää malleja päivitetään ajankanssa.

 

GEMMA-ELEGANCE 

                                   

Tehokas pieni takkakamiina ilmajäähdytetyillä kyljillä! Päällä keittotaso, jossa voit lämmittää ruokia. Tulipesä kauttaaltaan valurautaa. Arinat ja tulipesän pohja suistaa keskelle, ja ravisteltavalla arinalla voit sekoittaa tulipesää ilman, että sinun täytyy avata tulipesän luukkua. Ulosvedettävä tuhka-astia sijaitsee tulipesän luukun takana. Saatavana myös beigen värisellä keramiikkapinnalla, sekä vuolukivipinnalla. Hyötysuhde 82,2%, teho 6kW. Päältäliitos halk.120 mm. Suojaetäisyys taakse 200 mm, sivuille 150 mm.

Tulisijaan on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos kamiina yhdistetään takana olevaan tiilisavuhormiin päältäliitoksella. Meiltä saat myös elementtiteräshormin edullisesti asennusvalmiina pakettina kohteen mukaisesti huomioituna. Lisätiedot gsm.040-5262913/Kaitsu

Takuu 2-vuotta (rekisteröimällä lisätakuuta +3-vuotta). Rekisteröimällä tuote saat vielä 10-vuoden varaosatakuun. Rekisteröinti on maksuton.

Ovh.1090;-, sis.alv.24%.

——————————————————————————————————————————————

LIU Kaakelitakka

 

Valurautaiset luukut  ja arinat. Tulipesä on kestävää Nordicer© keramiikka, joka parantaa polttotapahtumaa ja mahdollistaa puhtaan polton. Tyylikäs, ergonominen, kuumentumaton ja ruostumaton luukunkahva. Kaareva tulipesän luukku ja lasi. Takan kuoret ovat Italiassa käsityönä valmistettua keramiikka, jossa emaloitu kiiltävä pinta. Ulosvedettävä tuhka-astia rakoarinoiden alla. Säädettävä ensiöilma sytytykseen, säädettävä toisioilma poltton säätämiseen, sekä esisäädetty kolmioilma palamattomien savukaasujen jälkipolttoon. Keraaminen tulipesän lasi. Mahdollisuus ottaa paloilma ulkoa. Hormiliitäntä päältä.

 LIU-takkaan on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos takka yhdistetään päältäliitoksella takana olevaan tiilisavuhormiin. Meiltä saat myös  elementtiteräshormin edullisesti asennusvalmiina pakettina kohteen mukaisesti huomioituna. Lisätiedot saat gsm.040-5262913/Kaitsu.

Paino 180 kg, Korkeus 1125 mm, leveys 537 mm ja syvyys 503 mm. Päältäliitos hormiin halkaisija 130 mm. Teho 7,5 kW, hyötysuhde 85%.

Takuu 2-vuotta (rekisteröimällä lisätakuuta +3-vuotta). Rekisteröimällä tuote saat vielä 10-vuoden varaosatakuun. Rekisteröinti on maksuton.

Ovh. 2590;-, sis.alv.24%.

——————————————————————————————————————————————


Jennifer on moderni , leveäluukkuinen kamiina. Ison tulipesän ansiosta takassa voi polttaa jopa 50 cm pitkiä puita, jotka palavat hyvän polttotekniikan ansiosta todella pitkään. Ulosvedettävä tuhka-astia lasiluukun takana piilossa. Kaarevan takaosan ansiosta tuote sopii asennettavaksi myös nurkkaan. Ilmajäähdytetyn taustaseinän ansiosta tuotteeseen on saatu myös kiertoilmaominaisuus, sekä pienet turvaetäisyydet.

Mitat (l x k x s): 702 x 870 x 426 mm Säädettävä ensiöilma: kyllä
Teho: 7,5 kW Säädettävä toisioilma: kyllä
  Jälkipoltto: kyllä
Paino: 141  kg Hyötysuhde: 81,5 %
Tulipesän koko: 530 x 450 x 290 mm Polttoaineen kulutus: 2,2 kg/h
Luukun koko: 650 x 411 mm Savukaasut: ~270 ˚C
Lämmitysala: 215 m³ Co päästöt: 0,089 %
Hormiliitos: 150 mm päältä Hiukkaspäästöt: mg/Nm³
  Turvaetäisyydet palavaan:
  sivuilla: 300 mm
  takana: 300 mm
edessä: 1000 mm

Tulisijaan on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos kamiina yhdistetään päältäliitoksella takana olevaan tiilisavuhormiin. Meiltä saat myös elementtisavuhormin edullisesti asennusvalmiina pakettina kohteen mukaisesti huomioituna, Lisätiedot gsm.040-5262913/Kaitsu.

Takuu 2-vuotta (rekisteröimällä lisätakuuta +3-vuotta). Rekisteröimällä tuote saat vielä 10-vuoden varaosatakuun. Rekisteröinti on maksuton.

Ovh. 1790:-, sis.alv.24%

——————————————————————————————————————————————JENNIFER PRS


Jennifer PRS on moderni, pilarimallinen kamiina. Tuotteen PRS lyhenne tulee ”pienestä hiilijalanjäljestä”. Korkea hyötysuhde 87,3% mahdollistetaan piippuradiaattorilla kamiinan päältä, jolla hukkalämpöä saadaan talteen vielä savukaasuistakin. Ison tulipesän ansiosta takassa voi polttaa jopa 50 cm pitkiä puita, jotka palavat hyvän polttotekniikan ansiosta todella pitkään. Ulosvedettävä tuhka-astia lasiluukun takana piilossa. Kaarevan takaosan ansiosta tuote sopii asennettavaksi myös nurkkaan. Ilmajäähdytetyn taustaseinän ansiosta tuotteeseen on saatu myös kiertoilmaominaisuus, sekä pienet turvaetäisyydet.

Tulisijaan on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos kamiina yhdistetään päältäliitoksella takana olevaan tiilisavuhormiin. Meiltä saat myös elementtisavuhormin edullisesti valmiina asennuspakettina kohteen mukaisesti huomioituna, Lisätiedot gsm.040-5262913/Kaitsu.

Takuu 2-vuotta (rekisteröimällä lisätakuuta +3-vuotta). Rekisteröimällä tuote saat vielä 10-vuoden varaosatakuun. Rekisteröinti on maksuton.

Hinta =2099;-, sis.alv.24%.


BIRGITTA-GB valurautakamiina

Birgitta valurautakamiina

 

Erityisen pieni ja huippulaadukas kamiina. Koko lxkxs: 404x640x397 mm. Lisäliitteensä GB mukaan, kamiina on huippusuosittu Iso-Britanniassa. Tuhka-astia on piilotettu luukun taakse. Kamiina voidaan helposti asentaa myös avotakkaan, jolloin se toimii kuten takkasydän. Huippuunsa hiottu jälkipoltto huolehtii että puusta ei ”jää jälkeäkään” erittäin tehokkaalla yli 80 % hyötysuhteellaan. Puu palaa myös kauan hyvien ilmansäätöjensä ansiosta. Teho 5,7kW. Vain päältäliitos hormiin.

Tulisijaan on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos kamiina yhdistetään takana olevaan tiilisavuhormiin päältäliitoksella. Meiltä saat myös elementtisavuhormin edullisesti valmiina asennuspakettina kohteen mukaisesti huomioituna. Lisätiedot gs. 040-5262913/Kaitsu.

Takuu 2-vuotta (rekisteröimällä lisätakuuta +3-vuotta). Rekisteröimällä tuote saat vielä 10-vuoden varaosatakuun. Rekisteröinti on maksuton.

Hinta=890;-, sis.alv24%.

Lisätiedot ja tilaukset gsm.040-5262913/Kaitsu

——————————————————————————————————————————————

CANDY valurautakamiina

 

 

Pieni huippulaadukas kamiina  korkealla tulipesällä. 7,2 kW huipputeho tuottaa nopeasti ja erittäin tehokkaasti lämpöä. Huippuunsa hiottu jälkipoltto huolehtii että puusta ei ”jää jälkeäkään” erittäin tehokkaalla 82,6 % hyötysuhteellaan. Puu palaa myös kauan hyvien ilmansäätöjensä ansiosta. Päältäliitos hormiin. Mitat lxkxs 404x890x397 mm. Lämmitysala 206 m3.

Tulisijaan on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos kamiina yhdistetään takana olevaan tiilisavuhormiin päältäliitoksella. Meiltä saat myös elementtiteräshormin edullisesti kohteen mukaisesti huomioituna. Lisätiedot gsm.040-5262913.

Takuu 2-vuotta (rekisteröimällä tuote saat lisätakuuta +3-vuotta).Rekisteröimällä tuote saat myös 10-vuoden varaosatakuun.  Rekisteröinti on maksuton.

Hinta=1090;-, sis.alv.24%.

Lisätiedot ja tilaukset gsm.040-5262913/ Kaitsu

——————————————————————————————————————————————

Isetta Con Cerchi valurautakamiina keittotasolla

Isetta on huippulaadukas iso kamiina, jonka päällä on huipputehokas keittotaso. Keittotaso voidaan peittää kätevästi valurautaisella suojakannella.  Erikoisuutena sivutäyttöluukku, josta voidaan myös lisätä polttopuita. 7,7 kW huipputeho tuottaa nopeasti ja erittäin tehokkaasti lämpöä. Huippuunsa hiottu jälkipoltto huolehtii että puusta ei ”jää jälkeäkään” erittäin tehokkaalla  82 % hyötysuhteellaan. Puu palaa myös kauan hyvien ilmansäätöjensä ansiosta. Vain takalähtö. Suomenkielinen käyttöohje.

Tulisijaan on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos kamiina yhdistetään takana olevaan tiilisavuhormiin päältäliitoksella. Meiltä saat myös elementtisavuhormin edullisesti valmiina asennuspakettina kohteen mukaisesti huomioituna. Lisätiedot gsm.040-5262913/Kaitsu.

Takuu 2-vuotta (rekisteröimällä lisätakuuta +3-vuotta). Rekisteröimällä tuote saat vielä 10-vuoden varaosatakuun. Rekisteröinti on maksuton.

Hinta=1690;-, sis.alv.24%.

——————————————————————————————————————————————

GEMMA FORNO keittolevyllä ja uunilla

Tehokas pieni takkakamiina ilmajäähdytetyillä kyljillä! Tulipesän yläpuolella huipputehokas nopeasti lämpenevä paistouuni. Kantena valurautainen keittotaso, jossa voit lämmittää ruokia. Tulipesä kauttaaltaan valurautaa. Arinat ja tulipesän pohja suistaa keskelle, ja ravisteltavalla arinalla voit sekoittaa tulipesää ilman, että sinun täytyy avata tulipesän luukkua. Ulosvedettävä tuhka-astia sijaitsee tulipesän luukun takana. Teho 7kW, hyötysuhde 85,3%, takan mitat lxkxs 460x1207x495 mm. Soveltuu erittäin hyvin kesämökille lämmitykseen ja ruuanlaittoon.

Tulisijaan on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos kamiina yhdistetään takana olevaan tiilisavuhormiin päältäliitoksella. Meiltä saat myös elementtiteräshormin edullisesti asennusvalmiina pakettina kohteen mukaisesti huomioituna. Lisätiedot gsm.040-5262913/Kaitsu.

Takuu 2-vuotta (rekisteröimällä lisätakuuta +3-vuotta). Rekisteröimällä tuote saat vielä 10-vuoden varaosatakuun. Rekisteröinti on maksuton.

Hinta=1690;-, sis.alv.24%.


ESTER FORNO uunilla

 Uutuus! Uusi virtaviivaisempi, moderni, uunillinen pikkutakka, joka on toteutettu asiakkaiden kysynnästä. Paksuilla ja jykevillä vuolukivikuorilla koristellut kyljet. Vuolukivet luovuttavat lämpöä vielä tulen sammumisen jälkeenkin. Valurautaiset arinat ja keraamiset seinämät pesässä. Kolmannen sukupolven jälkipoltto. Tuhkaluukku on piilotettu luukun taakse. Korkea tulipesä ja lasiluukku. Päällä toimiva paistouuni, jonka lämpötila nousee helposti yli 200 °C lämpötilaan.

Tulisijaan on saatavilla myös kulmaliitosputki(2×45¤) nuohousaukolla+peiterengas, jos kamiina yhdistetään takana olevaan tiilisavuhormiin päältäliitoksella. Meiltä saat myös elementtiteräshormin edullisesti asennusvalmiina pakettina kohteen mukaisesti huomioituna. Lisätiedot gsm.040-5262913/Kaitsu.

Hyötysuhde 85,5%, paino 317 kg, teho 10,3kW. Paloetäisyys syttyvään pintaan taakse/sivuille 200 mm. Korkeus 1300 mm, leveys 540 mm ja syvyys 478 mm.

Takuu 2-vuotta (rekisteröimällä tuote saat lisätakuuta +3-vuotta).Rekisteröimällä tuote saat myös 10-vuoden varaosatakuun.  Rekisteröinti on maksuton.

Hinta=2790;-, sis.alv.24%.